Sponzori 2023

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam sponzore našeg ovogodišnjeg cosplay natjecanja!

CYBERTALE WORKSHOP

Cybertale Workshop po prvi put nas sponzorira i odmah nas je oduševio! Oživjeli su pandu s našeg logoa i pretvorili je u genijalne trofeje koje su dobili 1., 2. i 3. mjesto cosplay natjecanja prema izboru žirija. Osim toga, mogli ste njihov štand vidjeti na samoj konvenciji:

Introducing “Cybertale Workshop” – Your One-Stop Shop for Exquisite 3D Printed Miniatures, Figures, Props, and More!

At Cybertale Workshop, we combine the precision of 3D printing technology with the artistic mastery of our skilled team to bring your imagination to life.

Whether you’re a tabletop gamer, collector, or enthusiast, we offer a wide range of meticulously crafted miniatures, figures, and props that are sure to impress.

SOI FUSION BAR – ASIAN STREETFOOD & CRAFT DRINKS

SOI fusion, jedan od najpopularnijih zagrebačkih azijskih restorana, i ove godine se svojim bonovima pobrinuo da se pobjednici cosplay natjecanja fino najedu!

BIG 3 ANIME SHOP

Big 3 Anime Shop po prvi puta sponzorira naše cosplay natjecanje, a ti strastveni ljubitelji animea jednom su od sretnih pobjednika dodijelili anime-themed nagradu!

MAGIC OMENS – TCG & BOARD GAMES SHOP

Magic Omens, dućan i webstore u kojem možete pronaći sve sto biste mogli poželjeti u svijetu TCGova, društvenih igara i table top RPGova, ove godine bio je ponovno s nama! Osim što su našim najboljim cosplayerima dodijelili bonove za njihovu trgovinu, na samom Pandakonu održali su i board gaming igraonicu!

CINESTAR

Po prvi put nas je sponzorirao i Cinestar, koji je u naš nagradni fond za cosplay natjecanje dodao 2 ulaznice za Akira 4K i jednu ulaznicu za League of Legends: The World Final 2023!

Akira 4K bit će savršena prilika za pogledati jedan od najcjenjenijih anime filmova uopće na velikom platnu i u najboljoj kvaliteti!

LoL: The World Final 2023 neće biti samo prijenos uzbudljivog svjetskog prvenstva u jednoj od najpopularnijih kompetitivnih igara, nego i cjelodnevni event! Osim što će svaki posjetitelj eventa dobiti Hextech chest key i skin key, bit će tu i štandova, kvizova, pa i random giveawaya vezanih uz League of Legends i srodne franšize!

THE OLD LOCK UP – ESCAPE ROOM ZAGREB

The Old Lock Up po drugu je godinu zaredom najboljoj cosplay grupi poklonio nezaboravno escape room iskustvo!

Bilo da se odlučite na bijeg iz podruma, ukletog hotela, mrtvačnice ili nekog drugog jezivog mjesta, The Old Lock Up pružit će vam iskustvo koje nećete zaboraviti.

PEKINŠKA PATKA I KILL CANDY

Pekinška Patka, internacionalni minimarket i bubble tea shop Kill Candy savršene su destinacije ako tražite egzotične namirnice, odnosno slatki okus bubble tea, a upravo su time obogatili naš fond cosplay nagrada!