World of Crocraft: Mists of PandaKon

SUBOTA

14:15 – 15:00 Digimon Scavenger Hunt

Oh ne??!! Digimon Crestovi su nestali. Pomozite nam naći sve izgubljene crestove na nasumičnim mjestima na području Pandakona.

Solo igra, može se suradivati, ali nagrada su sami crestovi.

15:30-16:30 The Heist: Hidden Quest

Testiraj svoje sposobnosti i osiguraj si pljačku godine, sve što moraš napraviti je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme kako bi dobio informacije o misiji.

Timska igra, mogu se prijavljivati timovi od 4-8 ljudi.

17:00-18:30 Secret Dio Minigame (Jojo’s Bizarre Adventure)

Društvena igra „Secret Hitler“ prilagođena temi animea. Joestari pokušavaju razotkriti tko je među njima zapravo vampir te ne dozvoliti da Dio pobijedi.

17:00-18:30 Death Note Minigame

Društvena igra „Mafia“ prilagođena Death Note animeu. Team Kira pokušava zapisati sve ostale igrače u Death Note bez da ih se otkrije.

Jojo/Death Note su timske igre, s tim da se timovi biraju ponovno svaku rundu. Prijave nisu potrebne, nego možete samo doći i igrati kad se oslobodi mjesto.

NEDJELJA

14:15-19:00 Attack on Titan – Role Playing Game

Možete li preživjeti u opustošenom svijetu titana? Upustite se u društvenu igru prilagođenu animeu i u dva teama s različitim ciljevima, otkrijte misterije izvan zidova i saznajte što se zapravo krije u Erenovom podrumu!

Igrači će biti svrstani u grupe s drugim igračima, birati klasu i pokušati što dulje preživjeti, a onaj pojedinac koji najdulje preživi i ostvari najviše bodova pobjeđuje igru. RPG je podijeljen u 5 chaptera, a svaki pojedinačni chapter traje u prosjeku od 45-60 minuta. Svaki put kad jedan igrač “umre”, u igru se ubacuje sljedeći igrač koji se prijavio.

Na Attack on Titan RPG možete se prijaviti u subotu na info pultu ili u nedjelju kod gamemastera Sandemica.
Što se prije prijavite, to ćete prije doći na red, s tim da prijavljeni trebaju doći na vrijeme, inače će biti pomaknuti za mjesto iza na popisu prijavljenih!


Sve se igre prijavljuju izravno kod Sandemica (koji će biti lako raspoznatljiv zbog quest markera (uskličnika) iznad glave), s iznimkom Attack on Titan RPG-a, koji se može još prijaviti i dan prije na info pultu.

Advertisements