Štandovi 2018

Uz kreativne i merch štandove, na Pandakonu će reprezentativne štandove imati i Udruga Ichidan, Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i KCE Kpop Croatia Events!

Bee8Bit će biti na Pandakonu samo u nedjelju, dok će ostali štandovi biti tamo oba dana konvencije!

Kimateks

Kimateks, jedan od naših ovogodišnjih sponzora i tvrtka koja se bavi prodajom šivačih strojeva (posebice japanske JUKI marke), nude Vam na ovogodišnjem Pandakonu priliku da na njihovom štandu pokušate šivati!

Link na Facebook event: https://www.facebook.com/events/1977396029225817/

Fairy Workshop

U ponudi su potions bočice, zlatne zvrčke, raznorazni geeky privjesci od polistirena. Also, tombola 😁

Bee8Bit

Bee8BIT je mala domaća radinost kojoj je primarna aktivnost promocija retro video igara.
U njihovoj kolekciji možete naći razne predmete i nakit vezan uz stripove, crtiće, video igre i filmove iz perioda 80ih do dan danas.

Hangar 7

Funko POP! tematske figurice i privjesci, majice, šalice, plišanci, odabrani izbor mangi na engleskom te izbor žanrovskih knjiga i stripova.

Hangar 7 je mikro tvrtka koja se bavi žanrom, sf, fantasy i hororom. Izdaje žanrovske knjige, stripove i SF&F časopis Sirius B, a imaju i žanrovski portal Inverzija.net, u sklopu kojeg se nalazi i webshop.

Brocade Budoir

Ručno rađeni nakit i modni dodaci.

Petra H.

Modni acesoari iz kućne radinosti, napravljeni u okruženju bez cigaretnog dima i ljubimaca.
I ove godine su u ponudi mačje uši na rajf i bez rajfa, ‘kragna’ chokeri i preslatke ‘maid’ pregače u obliku srca.

Valentina Barić

Valentina je biće koje najčešće obitava u Zagrebu, a glavno obilježje joj je sposobnost pretvaranja kave u crteže zmajeva. Živi u simbiozi s dvije mačke i Zejem znanim još kao i “bolja polovica” koji kuha ranije spomenutu kavu. Glavna aktivnost joj je izbjegavanje biti odrasla i odgovorna osoba, a osim toga ilustrira knjige ili radi na videoigrama. Prirodni neprijatelji su joj birokracija, telefoniranje i puževi, protiv kojih je Ze prva linija obrane.

Veki’s Collectibles

Artbooks i mange (na eng, njem, jap, hrv), anime merchandise (figure, privjesci, posteri, plišanci, bilježnice, clear files, mouse pads, ručnikeci, bedževi, karte, itd.).

Advertisements