Štandovi 2017

Hangar 7

Funko POP! tematske figurice i privjesci, majice, šalice, plišanci, odabrani izbor mangi na engleskom te izbor žanrovskih knjiga i stripova.

Hangar 7 je mikro tvrtka koja se bavi žanrom, sf, fantasy i hororom. Izdaje žanrovske knjige, stripove i SF&F časopis Sirius B, a imaju i žanrovski portal Inverzija.net, u sklopu kojeg se nalazi i webshop.

Calybee Art

Printevi digitalnih crteža na temu animea i pop kulture veličine A4 i A5.

Puffyko

Printovi originalnih radova u A4, A3 i veličini razglednica.

Strawberry Goose

Printovi originalnih radova u manga stilu, veličina A4 i A5, razglednice “Horoscope collection” i setovi trading cardova “Summer fun”, “Scarf boys, “Season angels” i “Fairies”.

Bee8Bit

Bee8BIT je mala domaća radinost kojoj je primarna aktivnost promocija retro video igara. U njihovoj kolekciji možete naći razne predmete i nakit
vezan uz stripove, crtiće, video igre i filmove iz perioda 80ih do dan danas.
Uz štand uvijek je izložena i stara video konzola na kojoj možete zaigrati neku od svojih omiljenih igara iz djetinjstva.

Bee8Bit će također organizirati i retro gaming turnir, na koji se možete prijaviti na info pultu!

Brocade Budoir

Ručno rađeni nakit i modni dodaci.

Lanita

Planiram izlagati magnete, razglednice, bookmarkere, kokeshi dolls od drveta, privjeske za ključeve i nakit s motivima Kine i Japana.

Brend Lanita predstavlja šaroliku kolekciju raznoraznih motiva, materijala, oblika, boja, veličina, radim i po narudžbi.
Izrađujem unikatne radove (satove, lampe, vaze, lanterne, home decor, torbice, nakit, slike, vješalice, suvenire, modne dodatke, čestitke i ostalo).
Svi su radovi unikatni i ručno rađeni.

Veki’s Collectibles

Anime merchandise (figure, privjesci, bilježnice, clear files, mouse pads, bedževi, karte…)

Advertisements