Natječaji i prijave 2015.

Prijave za voditelja cosplay natjecanja

Ako želite na PandaKonu nastupiti kao jedan od voditelja cosplay natjecanja, javite nam se mailom na pandakonzagreb@gmail.com.

Pri prijavi obavezno navesti: “PRIJAVA ZA VODITELJA” i u mailu napišite par riječi o sebi i zašto bi baš vi trebali biti voditelj.
Možete se prijaviti i kao par (dvije osobe).

Napomena: potrebna nam je jedna ili dvije osobe za vođenje natjecanja, znači predstavljanje natjecatelja i proglašenje pobjednika, tako da će organizatori napraviti izbor na temelju toga što u prijavi napišete.

Uvjeti prijave: voditelji se ne mogu natjecati u cosplayu, niti biti sudionici programa.

Prijave su zatvorene.

Natječaj za volontere

Ako želite pomoći u stvaranju eventa kao volonteri, svoje prijave (ime i prezime, naslovljeno sa “Prijava za volontera”) pošaljite na mail: pandakonzagreb@gmail.com.

Prijave su zatvorene.

Prijave za hostese/hostove

Ako želite pomoći organizatorima i usmjeravati posjetitelje te im dijeliti letke, grickalice i slično, prijavite se na mail: pandakonzagreb@gmail.com s naznakom “PRIJAVA ZA HOSTESIRANJE”.

Napomena: Hostese/hostovi ne mogu biti sudionici niti se natjecati u cosplayu. Ako ste se već prijavili za volontiranje, a radije bi hostesirali, pošaljite promjenu prijave na mail.

Prijave su zatvorene.

Prijave za štandove kreativaca

Ako želite na PandaKonu izlagati i prodavati svoje radove, poput crteža, nakita, odjeće, figura i merchandisea kojeg ste napravili, pošaljite svoje prijave na: pandakonzagreb@gmail.com

Pri prijavi obavezno napomenuti: “PRIJAVA ŠTANDOVA” i u mailu, ako imate, priložite i par slika vaših radova/robe/mercha!

Prijave su zatvorene.

Advertisements