Sponzori 2019

GENERALNI SPONZOR

HERE BE DRAGONS

Step into a world of fantasy and imagination at Here Be Dragons, Croatia. They have magical boutiques located in Split and Zagreb, and they offer officially licensed Game of Thrones merchandise, collectibles and t-shirts. Other licensed gifts include Harry Potter, Fantastic Beasts, Star Wars, Lord of the Rings, DC and Marvel, just to name a few. Here Be Dragons offers an “ultimate geek experience” for all ages.

Here Be Dragons su drugu godinu s nama, ove godine prvi put generalni sponzor te im se zahvaljujemo na velikoj potpori, volji i energiji kao i sponzorstvu nagrada! ❤

SPONZORI

EXIT GAMES – ESCAPE ROOM

ExitGames – Escape Room Zagreb sponzoriraju ovogodišnju nagradu za pobjednika grupnog cosplaya!

Escape room je smješten na lijepoj lokaciji usred centra, u Petrinjskoj 7.
Exit Games nudi tri tematske sobe, s temama „TESLINO NASLIJEĐE“, te „GROFICA IZ PETRINJSKE“ i “PROJEKT GARY”. Sobe su predivno i detaljno uređene svaka za svoju temu, i zasigurno ćete prepričavati svoje doživljaje iz njih. Sudionici misterija rješavaju zanimljive zagonetke i prepreke, za koje imaju 60 minuta.

TIME RESTAURANT & BAR

Kroz novi koncept gastrotainmenta, Time restaurant & bar po prvi puta donosi ” All in one ” metodologiju ugostiteljstva i to kroz ugodan, moderno uređen interijer za pedesetak gostiju, u kojem možete uživati ne samo u kreativnoj fusion kuhinji, već i u izradi sushija pred gostima, za posebnim sushi barom. Restoran se nalazi na lokaciji Petrinjska 7, Zagreb.

Time je prvi puta s nama ove godine, i zahvaljujemo se na sponzorstvu!

GINGER SUSHI BAR

Ginger Sushi Zagreb sponzorira cosplay nagradu!

Ginger Sushi Bar postoji od 2013-te godine i do sada se uspostavio kao jedno od nauspješnijih sushi mjesta u Zagrebu. Nalazi se u centru grada, na adresi Masarykova 21, uz lokacije u Dugavama (Dedovići 11) te Avenue Mallu. U vodstvu brata i sestre Dobrović, ponuda bara koncipirana je na način kako to postoji u etabliranim japanskim restoranima, a ima i mogućnost take out-a. Izborom kvalitetnih namirnica nisu narušili svoju ideju da cijena mora biti pristupačna, pa je tako ponuda niža od sličnih u gradu, a kvaliteta i prezentacija hrane na viskom nivou.

Zahvaljujemo Ginger Sushiju na ponovnom sponzorstvu!

DRUŠTVO JAPANSKOG MAČEVANJA – KIAI

U doslovnom prijevodu vještina mača, a nastao je zajedno sa samurajima u doba feudalnog Japana. Njegovo područje primjene najuže je povezano s bojnim poljem, a kao pojam obuhvaća sve tradicionalne škole japanskog mačevanja.

Na tehničkoj razini uče se kate s dugim mačem – katana, kratkim mačem – wakizashi, i dugim štapom – bo. Kate se izvode samostalno, u paru ili protiv nekoliko protivnika. Naučene tehnike se potom primjenjuju u sparingu.

KIAI društvo je prvi puta s nama ove godine kao sponzor, te im se zahvaljujemo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s