Najava PandaKona 2014

Panda-Photo-1024x682
Photo ©Brad Josephs 2013

BANZAI!

Došlo je vrijeme za događaj koji smo svi čekali – sushi, manga, moe, kosupure, mahou shoujo, seifuku, anime, kendo… PANDAKON.

Zašto?

Prošle godine, prva konvencija japanske pop kulture, PandaKon, je zaživjela po prvi put na našim prostorima. Podržani dobrom posjećenošću, veselim gostima i suradnicima, i ove godine vas srdačno pozivamo na drugo izdanje konvencije: Pandakon 2014!

Kada?

Ovoga puta konvencija će trajati dva dana: 21.-22.06. 2014. (subota i nedjelja), a mjesto održavanja je ponovno klub Močvara.

Što?

Oni koji su propustili konvenciju prošle godine mogu očekivati ponešto sličnog sadržaja, ali i dosta toga novoga i zanimljivoga ćemo vam pokazati, predstaviti i naučiti.

A neki detalji?

Ove godine smo pripremili sadržaj i za one koji su propustili konvenciju te za one koji željno isčekuju neki novi sadržaj. Tu će opet biti štandovi kreativaca, prodaja merchanizea,razmjena mangi, cosplay natjecanje (požurite na e-bay dok vam perike još mogu stići na vrijeme)… ali čekaju vas nove teme iz tradicionalnog i modernog Japana, japanske mode te veliki party. Demonstracije borilačkih vještina, projekcije animea, različita predavanja i radionice, anime kviz i… dio sadržaja ostaje za sada mala tajna, a biti će objavljeni uskoro s ostalim detaljima i rasporedom. Do tada nam se slobodno možete javiti na mail pandakonzagreb@gmail.com s vašim prijavama, idejama itd.

Koliko?

Ove godine ulaz se naplaćuje simboličnih 20,00kn za oba dana, ili 10,00kn po danu, u slučaju da možete doći na samo jedan. Ulaznice će se moći kupiti na ulazu, gdje ćete dobiti i popratni pregled sadržaja i drugih stvari.

Tko?

Iza organizacije stoje ista lica kao od prošle godine: Ada Acid, Borna Koreny, Miyu Myau (MyauMania) i Ivona Roso te Koviljka Lazar, Krešimir Lukić, Monika Ćenan i Iva Pavlić.
Uskoro će biti objavljen popis sudionika, sponzora i ostalih.

Dođite i zabavite se, pokažite što znate i umijete, naučite nešto novo!

Vidimo se,

Pandakon Tim

Službena facebook stranica eventa ove godine: https://www.facebook.com/events/526833407423012/?fref=ts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s