Algoritam

U nagrađivanju naših natjecatelja također sudjeluje Algoritam, jedna od najvećih multimedijskih knjižara na području Hrvatske!

U njihovim knjižarama diljem Hrvatske možete naći bogat izbor mangi te knjiga o japanskoj kulturi i jeziku. 

 

“Tvrtka Algoritam renomirani je nakladnik, distributer strane knjige, domaće knjige i udžbenika za učenje stranih jezika. Algoritam je ujedno i najveći distributer videoigara i drugog računalnog softvera za kućnu uporabu u Hrvatskoj. Tvrtka kroz vlastiti lanac multimedijalnih knjižara pod imenom Algoritam Bookshop obavlja maloprodaju svih navedenih proizvoda. Svoj maloprodajni izbor upotpunjuje školskim i kancelarijskim priborom, proizvodima za hobi i poklone te glazbom i filmom.
Algoritam tijekom dvadeset godina postojanja na hrvatsko tržište konstantno donosi svjetske novitete. Uvijek se trudi biti ukorak s vremenom, ponuditi što bolji, kvalitetniji i širi izbor proizvoda te pružiti krajnjim kupcima i potrošačima uslugu na visokom nivou. To su ujedno glavna dostignuća tvrtke, koja stalnim posjetima potvrđuje sve veći broj kupaca.

Algoritam u Hrvatskoj drži primat u prodaji strane literature i multimedijalnih proizvoda, lider je na polju distribucije udžbenika za strane jezike u osnovnim, srednjim, stručnim i visokoškolskim ustanovama, kao i u školama za učenje stranih jezika. Na polju izdavaštva Algoritam se nalazi među četiri najveća hrvatska izdavača.”

 

http://www.algoritam.hr/?m=0

 

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s