Lolita predavanje i radionica MyauMania

Set predavanja i radionice o lolita stilu predstaviti će ovu subkulturu u osnovnim crtama, njen nastanak, razvitak, inspiracije, zajednicu u Japanu i na Zapadu. Isto tako će pružiti potrebne informacije onima koji se u nju žele uključiti, kako i gdje početi. Djevojke koje su već uključene u subkulturu su isto pozvane da sudjeluju s ciljem povezivanja lokalne zajednice i međusobne potpore i pružanja informacija.

Isto tako će se pružiti znanja kako se u Hrvatskoj može oblačiti u ovom stilu, prvenstveno kroz samostalno šivanje i narudžbe kod krojačice sa savjetima kako da konačni proizvod bude kvalitetan i vjeran originalnom japanskom stilu. U toku radionice steći će se i znanje šivanja jednog lolita modnog dodatka.

Predavanje i radionicu vodi Martina Križanić, umjetničkim imenom MyauMania. U lolita subkulturu je kao članica aktivno uključena od 2006. godine, osim toga bavi se japanskim subkulturama kroz sociološku teoriju i modni dizajn te godinama organizira lolita druženja i druga događanja u Zagrebu.

http://myaumania.com

http://www.facebook.com/marcifromiyu

miyu@myaumania.com

Image

Photo © http://hedonistfactory.com. MyauMania winter collection 2012./13.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s